Idei de cadouri pentru pasionații auto: cum să alegi darul perfect

Idei de cadouri pentru pasionații auto: cum să alegi darul perfect

Dacă se apropie ziua cuiva drag, care este pasionat de mașini și simți că acest lucru te cam depășește, ai ajuns în locul perfect. Vei găsi în acest articol câteva idei de cadouri, precum și câteva informații despre cum să faci cea mai bună alegere și de ce trebuie să ții cont înainte de a face un cadou unui împătimit auto. 

Cuprins:

 1. Idei de cadouri pentru pasionații de mașini
 2. De ce trebuie să ții cont când alegi cadoul
 3. Cadouri pentru pasionații de mașini – ce să nu alegi niciodată

1. Idei de cadouri pentru pasionații de mașini


Înainte de a începe să îți faci o listă de posibile cadouri pentru un pasionat de mașini, aruncă o privire peste sugestiile de mai jos. S-ar putea să te inspire și să îți facă mai ușoară misiunea alegerii cadoului:

 • Servicii auto. Dacă știi sărbătoritul destul de bine, poți să îi oferi cadou un voucher la benzinăria lui preferată sau la o spălătorie auto. Chiar dacă probabil nu este cel mai simpatic dar, va aprecia cu siguranță utilitatea acestuia și faptul că ai ținut cont de pasiunea sa.

Căni personalizate. Dacă vrei să alegi ceva mai simplu, dar, util și chiar haios în același timp, poți să alegi să personalizezi o cană cu mașina lui preferată și poate un mesaj amuzant. De altfel, orice cadouri personalizate vor spune același lucru: că îl cunoști pe sărbătorit suficient de bine încât să îi creezi un cadou unic.

Accesorii GSM. De la căști handsfree cu microfon și buton on/off, cabluri HDMI, porturi USB la încărcătoare auto poți alege orice crezi că se potrivește stilului șoferului sărbătorit.

Port USB - 7 iesiri
Port USB - 7 iesiri Gadget-uri
52,99 RON

Ceas realizat de aceeași marcă a mașinii. În ultima vreme, brandurile auto fac și ceasuri personalizate cu logo-ul mașinii. Dacă sărbătoritul este cineva foarte apropiat și ai un buget potrivit pentru acest tip de cadou, poate fi o alegere mai mult decât inspirată.2. De ce trebuie să ții cont când alegi cadoul


Atunci când faci un cadou pentru cineva drag, trebuie să ții cont de mai multe aspecte astfel încât să te asiguri că faci cea mai potrivită alegere:

 • Să fie practic. De cele mai multe ori pasionații de mașini au un simț practic foarte dezvoltat. Tocmai de aceea, pentru ei va fi important ca darul primit să fie util și interesant. Desigur, asta nu înseamnă că darul tău nu poate fi ceva simbolic mai degrabă decât folositor, dar asta depinde mult de legătura ta cu sărbătoritul.
 • Să se potrivească contextului. Gândește-te la momentul în care se află sărbătoritul. De exemplu, dacă tocmai și-a cumpărat mașina, poate are nevoie de dacă prietenul căruia vrei să-i faci cadoul tocmai a devenit tată, gândește-te la un cadou inedit – un scaun auto pentru copii. Cu siguranță îl va încânta atât ideea că te-ai gândit la acest aspect, cât și utilitatea cadoului.

 • Să spună ceva despre relația voastră. Este destul de relevantă relația pe care o ai cu sărbătoritul. Dacă acesta este cineva apropiat, din familie, îți vei putea permite să faci cadouri care amintesc de întâmplări amuzante sau de amintiri dragi. De exemplu, pentru tatăl tău ai putea să alegi o machetă a primei sale mașini. Dacă trebuie să faci un cadou pentru șeful tău, poți alege ceva mai sigur cum ar fi o husă pentru scaune.
 • Să țină cont de pasiunea sărbătoritului. Dacă acesta este un fan împătimit al unui anumit brand auto, asigură-te că nu faci vreo gafă și să iei un cadou cu vreun însemn al concurenței.   


3.Cadouri pentru pasionații de mașini – ce să nu alegi niciodată


Înainte de a alege cadoul, trebuie să ții cont de câteva aspecte foarte importante:

 • Nu dărui niciodată lucruri care prin utilizarea lor (în mașină sau la volan) pot pune în pericol siguranța șoferului și a pasagerilor.
 • Nu face cadouri care pot aminti de un accident sau de vreo întâmplare nefericită din trafic.
 • Nu oferi lucruri care pot instiga la condus iresponsabil sau imprudent.

Indiferent de cadoul pe care îl alegi, dăruiește-l cu zâmbetul pe buze. Sărbătoritul va aprecia faptul că nu i-ai luat un cadou la întâmplare și că ai ținut cont de pasiunile sale.

Surse foto: Shutterstock.com, ifriends.ro, Unsplash.com

Comentarii